30 Ekim 2007 Salı

Ayaklara Ulaşmak İçin

Yaklaşık 1.5 Yıl önce işletmekte olduğumuz cafe mize çalıştırmak için bir üniversite öğrencisi bayan aldık. Pek güzel olmayan, kendi halinde bir kızdı. Akşam dükkana geliyor, 3 - 4 saat kadar çalışıp akşam 23 gibi evine dönüyordu. Zamanla birbirimizle olan samimiyetimiz artmaya başladı.

Bazı akşamlar cafe yi bir arkadaşa bırakıp sinemaya filan gider olduk. Onu güzel bulmamama rağmen yavaş yavaş ilgi duymaya başlamıştım. Adı ebru`ydu. Samimiyetimiz

ilerledikçe birlikte geçirdiğimiz vakitte artıyordu. ebru artık cafe den saat 23. 00 Olunca gitmiyor ben cafeyi kapatana kadar bekliyordu. Cafeyi birlikte kapatıyor ve ebru yu evine ben bırakıyordum. Zaten kış aylarının tam ortasındaydık.

Ona yakınlaşmak için yapmadığım kalmıyordu. Oda bana karşı oldukça yakın davranıyordu. ebru`ya dokunabilmek için türlü bahaneler uyduruyor, üşüdüğünü bahane edip sarılmaya çalışıyor veya ellerini tutmayı deniyordum. Soğuk

bir gecede cafe yi kapattıktan sonra boş sokaklarda gezerken ellerin çok üşümüş dedim ve ellerini tuttum. Ardındanda onu sevdiğimi söyledim.

Bir anda birbirimize sarıldık. Bir süre böyle durduktan sonra dudaklarımız birbirine değdi ve çılgınca öpüşmeye başladık.

Ertesi günlerde cafe den

müşteriler gittikten sonra ışıkları söndürüp içerde sevişiyorduk. Ama öpüşmek yada ebru`nun göğüslerini yalamak bana istediğim kadar zevk vermiyordu. İlerleyen günlerde

ebru`nun bacaklarına ve ayaklarına karşı dayanılmaz bir ilgi duymaya başladım. Sevişirken ayakları bazen bacaklarıma değiyor ve müthiş bir zevk alıyordum. Bunu ebru`ya söylediğimde beni fazla ciddiye almadı. Yalnız kaldığımızda yine dudaklarıma saldıyor bense ten rengi külotlu çorap giydiği bacaklarını düşünüyordum sevişirken.

Ayaklarını yalamaya çalışıyordum...Birgün ayaklarını öpmek istediğmi söylediğimde bana güldü .

ve bunu saçma bulduğunu söyledi. Her sevişmemizde ona ayaklarını öpmek koklamak ve yüzüme sürmek için yalvarıyordum. Her seferinde de olmaz yanıtı alıyordum. Bu arada askere gitmeme 1. 5 Ay kalmıştı. ebru bana askere gitmeden önce mutlaka ayaklarını yalamam için izin vereceğini söyledi. Seviştikten sonra ebru uyurken bazen ayaklarını yalamaya çalışıyordum. .

Fakat ebru hemen uyanıyor ve bana kızıyordu. Bende göğüslerini yalarken gözlerimi kapatıyor ve ayaklarını hayal ediyordum.

Akşam cafe ye geldiğinde

ayakkabısının ve pantolonunun arasından ten rengi çorabını görmem beni çıldırtmaya yetiyordu. Askerliğime 1 ay kala evde birlikte kaldığı arkadaşlarının final sınavları tatili dolayısı ile ailelerinin yanına gittiğini evde yalnız kaldığını .

ve o gece dükkanı kapattıktan sonra geceyi evlerinde birlikte geçirebileceğimizi söyledi. ebru ikimiz için yemek hazırlayacağanı söyleyip cafe den 21, 00 civarında ayrıldı ve eve gitti. Bende cafe yi 23.

00 Sularında kapattım, arabama binip ebru`nun evine doğru yola çıktım.

Yolda ebru`nun verdiği söz aklımdaydı. Umarım verdiği sözü bu gece

tutar diyerek evin önüne geldim. Apartmanın merdivenlerinden çıkarken aklım hep ebru`nun ayaklarındaydı. Üstündeki elbiseyi, çoraplarının rengini, etekmi yoksa pantolonmu giydiğini düşünüyordum. Bu düşüncelerle bir anda dördüncü kata kapının önüne gelmişim ve karşımda üst kısmında siyah kolsuz bir badi, altında ise uzun, sol tarafından kalçalarına kadar yırtmaçlı bir etek, siyah külotlu çorap ve siyah yüksek topuklu terlikler. Yüreğim fırlayacak gibi oldu. Artık tamam dedim. O gün geldi bugün ayaklarını doyasıya yalayacağım dedim.

Bacağının tamamı...Bu düşünceler içinde gözlerim ebru`nun muteşem backlarına takılıp

kalmıştı. ebru büyük bir neşe içinde beni içeri davet etti. Yemeğe oturduk ama hiçbirşey yiyemiyordum. Masanın altından ebru`nun ayaklarına bakıyor ayaklarımı değdirmeye çalıyor ve her seferinde sert ikazlar alıyordum ebru`dan. Yemeği kısa kestik ve be koltuğa geçtim. ebru`da sağ tarafıma

oturdu. Bir anda sol tarafındaki yırtmaç yüzünden bacaklarının tamamı açığa çıktı.

Bacaklarını bana sürttü ve bugün ayakları konusunda serbest olduğumu söyledi. Bende delicesine ayaklarına saldırdım ama yine müsade etmedi. Önce .

beni rahatlat dedi. Birkaç dakika öpüştük, göğüslerini yaladım, cinsel organına

bir kaç küçük ısırık attım ve hemen ayaklarını avcumun içine aldım. O muheteşem şeyleri bir süre seyrettim. O anın tadını çıkarıyordum.

Önce terliklerini çıkardım. Onları yalayıp bıraktım. Sonra ayaklarının terini yüzüme sürdüm. Baş parmağından başlayarak yalamaya başladım. İki ayağıda elimdeydi. Ayağının birini yalarken diğerine cinsel organıma sürtüyordum. Kendimden geçmiştim. Ancak birkaç dakika sonra ayaklarına boşalınca rahatlayabildim. ebru`yla geçirdiğimiz bundan önceki gecelerde hiç bu kadar zevk almamıştım.

Ayaklarını yüzüme koyuyor...Ayaklarından sonra bacaklarını yaladım. Külotlu çorabını çıkarttıktan sonra ayak parmaklarını, parmaklarının aralarını defaflarca yaladım. O gece ebru`nun isteği olan normal sevişmeleimizin ardından ayak parmaklarını yalamaya koyuluyor, sevişmelerimizden sonra dinlenirken ayaklarını yüzüme koyuyor onları koklayarak dinleniyordum. O günden sonra ebru ayaklarını yalamam konusunda bana bir zorluk çıkarmadı.

Önce onun isteiği doğrultusunda sevişiyor ardından

ben ayaklarını yalamaya koyuluyordum. Ayaklarına hergün farklı renklerde çoraplar giyiyordu. Birgün siyah, birgün ten rengi, birgün de beyaz. Hiç fark etmiyordu. Hangi renk olursa olsun ayaklarını yüzüme değdirdiğinde kendimden geçiyordum. Bazen çizmelerini çıkartıyor terlemiş ayaklarını bana yalatıyordu. Ayakları terli terli

çok kötü kokmalarına rağmen yinede müthiş bir keyif alıyordum.

Bu arada askerlik zamanı geldi ve askere gittim. Askerdeykende bir kaç kez geldi. O muhteşem ayaklara askerdeykende kavuşmuştum. 8 Ay çabuk bitti ve geri döndüm cafe`yi bir başkasına devrettim. Başka bir

şehre taşındım. ebru`da cafe den ayrıldı. Askerden döndükten sonra bir kaç kez görüştük. Yine o güzel geceleri yaşadık. Ben 1 ay önce bir başkasıyla nişanlandım. O günden sonra bir daha telefonla da olsa görüşmedik.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ah o tenregni çoraplara ben de attırsam pantolon içindeyken

fetiş delisi dedi ki...

attır attır iyi gelir :)

Adsız dedi ki...

en iisi siyah çorap

Adsız dedi ki...

olgun bakımlı bekar aktiff erkegim ayakseverim ten opsk parlak ten inçe nylonn külotluçoraplı ayaklarınızı emmek öpmek okşamak yalamk istiyorum evim müsait yalnzım kadın bayan kızların ayakalrını yalamk öpmek okşamak isterim ümit 537 361 49 38